perjantai 30. toukokuuta 2014

Meidän pehmopehva

...vai pitäisikö sanoa Prinssi ja herne? Mitä sanotte? :D





Letkeää viikonloppua ja ihania juhlia kaikille ammattiin tai ylioppilaaksi valmistuville! :)

Our softie apparently thinks we should buy softer couch. :) Have a lovely weekend, everyone!

tiistai 27. toukokuuta 2014

Huh, mikä viikonloppu!







Jestas, mikä viikonloppu! Äkkikesä, mm-kisat, kukat ja meri. On saatu vähän auringon tuoksua iholle, huudettu äänemme käheäksi jääkiekosta, myllätty ja rakennettu puutarhassa. Harjoittelin myös vähän kameran itselaukaisun kanssa. Se on yllättävän vaikeaa, kun on noita pikku apureita. :) Helatorstaina pääsen valokuvaamaan kahden viikon ikäisiä minivarpaita. Arvatkaa olenko intona! 

Nyt on kesä, nautitaan!

Suddenly, it is summer! I have played lots of world championship ice hockey, done some planting (and demolition) in garden, smelled the sea and practiced with selfies. On Thursday I get to photoshoot a two week old princess. How cool is that! :)

perjantai 16. toukokuuta 2014

Shalom Cardigan









Projekti: Shalom Cardigan rakkaalle ystävälle
Lanka: Novita Hanko
Paljonko: öööö muutama kerä
Puikot: neloset kai?
Fiilis: en annakaan tätä sulle! ;)

Hei vaan murut!

Joku aika sitten neuloin tämän ihanan Shalomin rakkaalle ystävälle. En nyt justiin löytänyt mistään muistiinpanoja tästä neuleesta, joten tyydyn toteamaan, että aivan ihana siitä tuli! (löysin kyllä yhden neulelehden välistä sukkapuikon!) Värikin on niin upea ja valmis neule aivan superpehmeä. En yleensä neulo puuvillaa mutta tämä lanka oli kyllä tosi miellyttävää tehdä ja eihän sitä kulunutkaan paljon mitään tähän neuleeseen. Tykkään! 

Aurinkoista ja upeaa viikonloppua kaikille!

Knitted a Shalom Cardigan for my friend. Just love it! It came out so soft and sweet. Pattern was an easy and fast knit, a nice snack in between more challenging projects. :) Have a sunny weekend everyone! :)


keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Ihana kevät!









En ehkä kestä tätä valon määrää! Olo on niin paljon energisempi kuin talven mörköpäivinä. Kissat kylpevät aurinkolaikuissa ja minä suunnittelen puutarhan laajennuksia. Mummoauton kanssa ajellaan meren ääreen jätskille ja paistatellaan päivää. Elämässä on juuri nyt kaikki niin hyvin, että kasvoilla viipyy hymykin tavanomaista pidempään.

All this light is almost unbearable. It gives so much energy and lights up my face. Kitties bathe in sunlight and I feel happier than for a long time before.

sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Aurinkoiset päivät










Ihanan aurinkoinen viikonloppu ja äitienpäivä takana. Kuulaana hohtava koivikko, kilpaa laulavat linnut ja joka puolella kukkivat pienet valkovuokot. Kevät tuli myöhässä, mutta tuli kuitenkin. Koivut ovat jo hiirenkorvilla, kohta metsän täyttää vieno humina. Mutta vielä hetken ehtii nauttia hiljaisuudesta ja koivunrunkojen kauneudesta.

Mitä pehmeintä uutta viikkoa sinulle!

Had a lovely weekend! Took a stroll in the woods and enjoyed the silence. Soon all birches will be filled with leaves and the forest is filled with gentle humming. Have a soft and lovely week, everyone!

maanantai 5. toukokuuta 2014

Herätys!








Jaurrr!

Kesä ja kärpäset ovat ihan kohta täällä, ja niin on tämän bloginkin aika herätä talviunesta! Toivottavasti aivan kaikki lukijat eivät ole kadonneet ja uusiakin tulisi pian. :) Muokkailin uuden alun kunniaksi blogin ulkoasunkin uuteen uskoon, mitäs tykkäätte? Vähän ehkä tarvii fiilausta vielä jossain vaiheessa, mutta tähän hätään en jaksanut enää enempää taistella koodien kanssa (olen siinä niin surkea). Eiköhän me tällä taas käyntiin päästä.

Pysykää langoilla! 

Finally woke up from my winter dream. Hopefully you haven't all disappeared! Summer is soon here, let's have a ball! What do you think of my new blog look? :)