perjantai 29. tammikuuta 2016

Kaksi viikkoa Kuubassa - mistä tarinan aloittaisi?

Hei murmelit!

Uusi vuosi, uudet kujeet. Toivon teille kaikille lukijoille oikein ihanaa ja valoisaa uutta vuotta, juuri sellaista, kuin toivotte sen olevan. Minä toivon itselleni tyyneyttä ja rauhaa, onnellisuutta ja energisyyttä. Enemmän iloa ja vähemmän surua. Vuodenvaihteen ja joulun ajan vain latasin akkuja. Viime vuoteen mahtui paljon myrskyä, toivottavasti laivaa keinutetaan tänä vuonna vähemmän. 

Aloitimme uuden vuoden toteuttamalla yhden unelmamatkoistamme, nimittäin matkan Kuubaan. :) Olimme matkalla yhteensä 15 päivää. Palasimme Suomeen keskiviikkona ja olo on vieläkin vähän sekaisin. Nyt saa esittää toiveita! Mitä haluaisit kuulla ja nähdä Kuubasta? Pyrin toteuttamaan lukijoiden toiveita mahdollisimman hyvin! :)

Hi ya little chipmunks! :) Happy new year! May it be as happy and joyous as possible to us all. We started new year with one of our greatest dreams by travelling to Cuba for two weeks. We came back to Finland on Wednesday and I'm still quite jet-lagged. :) What would you like to hear and see from Cuba? Tell me, I will try to fulfill your requests as good as possible. :)








2 kommenttia:

Villa Orava kirjoitti...

Ruokajutut kiinnostaa aina:) Mikä oli parasta ja mikä.. no vaikka eksoottisinta?:) Ja tietysti ihmiset ja yleinen meininki? Ja se mikä reissussa oli parasta tai mieleenpainuvinta ja ehkä myös mikä ei?:)

Villa Orava kirjoitti...

Ja kaikkea hyvää myös sinun vuoteesi<3