perjantai 3. elokuuta 2012

The exitement grows


Kohta jälleen näissä maisemissa. Kaikki on samanlaista, kaikki on erilaista. Silloin oli kevät, nyt on syyskesä. Silloin oli tavallista arkea, nyt on olympialaiset. Silloin oli kello viiden ruuhka, nyt kaikkia kehotetaan varautumaan erityiseen kiireeseen. En saa jännitykseltäni melkein kirjoitetuksikaan. Se kaikki tulee olemaan aivan hurjaa.

Soon we will be there again. It's all same, yet all different at the same time. Back then it was spring, now autumn is just around the corner. Back then it was an ordinary day, now it is olympics. Back then there was 5 o'clock traffic jam, now everybody is warned that the city will be way more busier than normally. It will be crazy.Meillä on liput kahteen tapahtumaan, onnistuimme saamaan juhannuksen jämäkierrokselta toiset liput. Mikä se tapahtuma on, selviää kuvareportaaseista, kun tulemme takaisin! Lähtö on näillä näppäimillä, toivotaan myötätuulta ja hyviä ilmoja! Ajastan teille muruille pari postausta, että pärjäätte sen ajan, kun olen poissa. :) Nauttikaa olympiahuumasta, se on ainutlaatuista!

We have tickets for two events as we managed to get second ones during midsummer leftover sales. What that event is, will be revealed on photo posts when we come back home. We will be leaving Finland as you read this, so let's hope the weather will be fine and that everything goes great! I have timed some posts for you guys to read while I am away. :) Enjoy the olympic atmosphere and the games themselves!

2 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Mahtavaa!

JenniH kirjoitti...

Riikka: elämäni hienoin reissu!