torstai 10. tammikuuta 2013
Did you say 'hot chocolate'?
Paistaa se päivä risukasaankin. Päivät ovat oikeastaan olleet aivan superhienoja. Pakkasta on muutamia asteita ja taivas niin kirkas, että silmiin koskee. En ole vielä oppinut, että minulla olisi mahdollisuus valita silmälasien sijaan piilolinssit ja aurinkolasit. Lupaan opetella sen kesään mennessä!
Kuvia tältä reissulta muutamaan eri kuvauskohteeseen tuli aivan valtavasti. Säästän niitä muutamiin tuleviin postauksiin, että saadaan imeä tätä mahtavaa aurinkoenergiaa myös niinä päivinä, kun ulkona on vain tasaisen harmaata.
It is so sunny and shiny right now. Days are absolutely stunning. I could spend hours and hours taking photos! And I actually even did the other day. I have plenty of photos to share with you even on those days when it is just gray and dark outside.
Kuljen kameran kanssa nykyään aika paljon. Haluan oppia lisää ominaisuuksista, ymmärtää kameran (ja objektiivien) sielunelämää paremmin. En sitten kuitenkaan ilmoittautunut opiston kamerakursseille, kun en saanut käsitystä, mitä niillä olisi ollut minulle tarjota. Ehkä tässä kuitenkin paremmiksi tullaan ruutu ja oivallus kerrallaan. Mihinkäs meillä olisi kiire valmiissa maailmassa. :)
I just want to learn more and more about my camera and lenses. Perhaps I get better day by day, with each frame I take. But hey, we have no hurry, let's just enjoy the ride. :)
Kirpeän ulkoilun päälle maistuu kuuma vanilja-suklaakaakao.
(kupillinen)
1,5 dl punaista maitoa
1,5 tl tummaa kaakaojauhetta
1 rkl tummaa suklaarouhetta (tai valmista taloussuklaa-crushia)
1,5 tl vaniljasokeria
päälle:
2 dl kuohukermaa
2 tl vaniljasokeria
Mittaa kuivat aineet mukiin. Kuumenna maito kattilassa varoen, älä anna maidon kiehua, ettei se pala. Kaada maito mukiin ja sekoita niin kauan, että ainekset ovat liuenneet tasaisesti maitoon. Viidestä desistä maitoa riitti hyvin kolmeen mukilliseen. Vatkaa purkillinen vaniljasokerilla maustettua kermaa käsin löysäksi vaahdoksi ja laita sitä kuhunkin mukiin ainakin 2 ruokalusikallista. Koristele kaakaojauheella. Herkkusuu laittaa mukin pohjalle lisäksi vaahtokarkkeja. Tuolloin kermavaahtoa mahtuu mukiin vähemmän.
After a crispy day it is good to take a cup of hot vanilla chocolate. Warm carefully up 1 cup of non-skimmed milk. Place 1,5 teaspoons of dark chocolate powder, 1,5 teaspoons of vanilla sugar and 1 table spoon of crushed dark chocolate at the bottom of your cup. Pour warm milk atop of dry ingredients and stir until hot chocolate is even. Whip some cream by hand into a soft foam and sweeten with vanilla sugar. Place at least two tablespoons of whipped cream atop of your hot chocolate. If you dare, add some marshmallows and decorate with cocoa powder. Enjoy!
Hei, huomenna on perjantai! Fiilistellään hissuksiin siis kohti viikonloppua. <3
Hey, tomorrow is already friday! So have cozy days for rest of the week, guys! <3
Tunnisteet:
reseptit,
valokuvaus
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
3 kommenttia:
Voi, että alkoikin tehdä mieli kaakaota!
Rouva Hyrskyn Myrskyn: kuuma kaakao on kyllä yksi parhaita talvijuomia! :)
upeita talvisia tunnelmia ja iloja... =)
Lähetä kommentti