perjantai 29. maaliskuuta 2013

Easter happiness

Helsingin reissusta on toivuttu. Keikka oli upea, elämäni paras, mutta lienette lukeneet siitä jo joka puolelta aivan tarpeeksi. Talletan mieleeni muiston hienosta artistista, lämminsydämisestä ihmisestä ja taiteilijasta, jonka ääniala on aivan uskomaton ja voima ja kontrolli jotain käsittämätöntä. Olen vieläkin ihan fiiliksissä. :)

Oli minulla kamerakin siellä mukana, mutta näköjään kuvasin lähinnä sorsia ja jalkoja. Ei katsokaas aina jaksa! Mutta sorsat olivat hienoja köllötellessään sulan laidalla auringonpaisteessa. Kevät tulee pikkuhiljaa, pala kerrallaan. Kiitos, E & L, että saimme taas tulla kylään ja jakaa teidän kanssanne hienoja elämyksiä!

Visiting Helsinki was lovely as always. I did take camera with me but didn't take that much photos this time. There isn't always that kind of mood or mojo. But hey, these ducks are still gorgeous! Don't now what to tell you about Adams gig. It was superb, the best I've been to. He is so crazy talented and such a nice person.

Nyt on aika hiljentyä pääsiäiseen ja nauttia tästä ihanasta kevätsäästä. Kissojen kanssa on leivottu pääsiäisherkkuja niin, että on korvatkin kermavaahdossa. Sehän vain passaa! Aion mässätä kaikkea mitä napa vetää neljä päivää. Ah, ihana miniloma tekee hyvää! Ensi viikolla sitten taas arkeen ja jumppaan. Mutta nyt, kivaa ja rentouttavaa pääsiäistä sinulle!

Have a great Easter, everyone! We've been baking Easter treats with kitties so much that we even have whipped cream on our ears! That's the spirit! I intend to eat as much as I can during these four days. There's enough time for sports after the holidays are over. Let's enjoy!

1 kommentti:

Serayna kirjoitti...

Hyvää pääsiäistä myös!