maanantai 11. maaliskuuta 2013

Thinking pink

Raukea ja rauhoittava viikonloppu on takana. Perjantaina vietettiin naistenpäivää. Kultani haki minut yllätyksenä aikaisin töistä, vei kahville omaan kantakahvilaamme ja tarjosi mitä ikinä halusin. Sain jättimäisen latten ja porkkanakakkua, jossa oli koristeena vaaleanpunainen vaahtokarkkisydän. Koko viikonloppu oli yhtä vaaleanpunaista hattaraa. Olen onnellinen ja nautin siitä.

Kauniit minkälievuosikymmenen tuolit pelastin työpaikan huonekalutyhjennyksestä. Kaksi pientä kaunokaista, pukeutumistuoleiksi ja kissoille käperryttäväksi. Kympin kappale. Ihanat! Puikoilla on nyt sitten taas jotain uutta, kiitos teidän yllyttäjien, joiden mielestä kesken saa olla kuinka monta työtä vaan. Selvä homma! :) Pitkään varjellut pinkit Isoveljet tarttuivat aikanaan mukaan jostain alesta, koska ne halusivat palmikkotakiksi. Nyt sain ajatuksen istahtamaan sopivaan malliin ja valmista syntyy vauhdilla. Viikonloppuna sain valmiiksi molemmat etukappaleet.

Tuotteliasta ja pehmeää viikkoa sinulle! <3

Had a warm and cozy weekend. Did some knitting and enjoyed my new armchairs which I saved from my office's renovation blow-out.10 euros a piece, not bad! Cats love them already! Have a sweet and fluffy week!

Ei kommentteja: