sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Testipakkailua

Moi kaverit! 

Tarkeneeko teilläkin? :) Meillä helteet jatkuvat ties monettako viikkoa ja kissat aivan venyvät ja paukkuvat kuumuudesta. Itse voi aina karata rannalle, mutta noille elukoille täytyy koettaa keksiä muita viilennyskeinoja. Toki, jos tyypit vängällä hakeutuvat ikkunalle, niin minkäs minä sille mahdan... Pöljät!

Hi guys! How has the weather been for you? We have had so much sun that kitties are melting. Still they need to sleep by the windows, dummies! Tein testipakkailuja torstaina (!!!) starttaavaa USA:n matkaa varten. Päätimme, että matkaamme pelkällä käsimatkatavaralla. Toinen trolley hajosi sopivasti eilen, joten huomenna sitten laukkukaupoille!

I've done some test packaging for our USA trip that starts on Thursday (!!!). We decided to travel with carry-on's only, let's see what comes out of it. One of our trolleys broke down yesterday (how convenient), have to buy new one tomorrow.Minun laukkuni sisältö näyttää tässä vaiheessa tältä:

2 pitkät liehukehousut
2 shortsit
3 toppia
2 tuubitoppia
1 uv-paita
1 pitkähihainen paita
1 vaihtorintsikat
5 paria sukkia
kasa pikkuhousuja
sandaalit
meikkilaukku, johon meinaan sulloa kaikki tarvittavat meikit ja korut

Jalkaan laitan lenkkarit ja olkalaukkuun kameravehkeet ja matkaoppaat. Pärjääköhän näillä sen 2 viikkoa? 
Pitäisikö toiset shortsit vielä vaihtaa hameeseen?

I wonder if I'll manage with these those two weeks. :)Tämän hetken sääennuste ainakin on sen näköinen, että villahousut ja farkut saa jättää kotiin! :)

Weather forecast tells that I should be okay without my jeans and jacket. :)

Kohta jännittää!!

4 kommenttia:

Elina / Narulelu maailmalla kirjoitti...

Ooh! Parin viikon jenkkireissu kuulostaa mahtavalta. Meillä sellainen on tämän kesän osalta jo takanapäin. Eihän sinne paljoa kannata pakkailla, koska kaupoista saa kaikkea mitä tarvitsee :)

Kivimäen Jenni kirjoitti...

Elina: Oijoi, teillä on siis ensi käden fiilikset tuolta! Ihan mahtavaa. :) Samaa mieltä, että se mikä jää, saadaan ostettua kaupasta. :) Kiitos vielä kommentista, ne ilahduttavat aina. :)

Emilia kirjoitti...

Tarkenee, onneksi töissä toimii ilmastointi :) mahtavaa reissua teille ja hyvin pärjää käsimatkatavaroilla! Mekin suunniteltiin joskus lentomatkaa pelkillä käsitavaroilla, ainut ongelma oli ne nesteet ja etenkin lääkkeet, joita meillä olisi ollutkin melkein kassillinen...

Kivimäen Jenni kirjoitti...

Emilia: suunniteltiin pärjäävämme miniminesteillä, lähinnä ripsari, dödö ja piilarit tarvitaan mukaan. :D loput voi ostaa sieltä. Meillä ei ole onneksi kummempia lääkkeitä, jotka tarttis ottaa mukaan. Kiitos toivotuksista, pidetään takuulla kivaa! :)