tiistai 19. elokuuta 2014

Terveisiä isosta maailmasta!

Hei kaikki ihanat!

Terveisiä rähjäiseltä reissulaiselta! Saavuimme viikko sitten takaisin Suomeen monen monta kokemusta rikkaampina ja ulkoinen kovalevy pullollaan kuvia ja videoita. Odotettu ja pelätty jet lag iski rajuna ja loppuviikko meni peiton mutkassa maatessa EM-kisojen kera. Nyt on jo korkea aika laittaa teille pieni maistiainen siitä, mitä kaikkea noiden 11 päivän aikana tuli nähtyä. Olkaapa hyvät!

Hi everyone! Came back from the States a week ago. Jet lag was really bad as expected but now it is time to give you a sneak peek on what we experienced on our wonderful trip. 

Kuvia todellakin kerääntyi tuhansia, joten niissä on melkoinen läpikäyminen tuleviksi viikoiksi. San Franciscon kohteinamme olivat keskusta, Golden Gate Park ja Alcatraz, Las Vegasissa puolestaan Downtown, Strip ja Stratosphere Tower. Road trip Grand Canyonille kulki Hooverin padon, Route 66:n, Williamsin ja Flagstaffin kautta. Olisin enemmän kuin kiitollinen kaikista mahdollisista postaustoiveista, joten heitelkääpä ideoita tulemaan!

If you have any suggestions or comments on what you would like to read and see, please leave a comment! I have literally thousands of photos to go through! :)

Mahtavaa viikkoa kaikille! 

Ei kommentteja: