lauantai 25. heinäkuuta 2015

Loma!

LOMA!! Kurjuus on loppunut ja vapaus on koittanut! Viimeinkin! Kyllä jo hetken tuntui siltä, että alkaako se loma ikinä mutta toisaalta täytyy myöntää, että oli melkoisen kutkuttavaa, kun osa tuli jo lomilta takaisin ennen kuin minun oma oli alkanutkaan. :) 

Summer holiday! Four weeks out of the office, being wild and free! The best feeling ever! :) 
Ja katsokaa, minun pionit kukkivat viimeinkin! Siirsin viime kesänä monta vuotta murjottaneet pionit uuteen paikkaan ja ostin tietenkin samalla pari uutta. Nyt saadaan nauttia ensimmäisistä upeista kukista, heti ensimmäisenä kesänä uudessa paikassa. :) En enää edes muista, mitä kaikkia lajikkeita tässä on mutta ihania ne ovat kaikki tyynni. :) 

And look, my peonies are starting to bloom! It is the first time ever and I am so happyhappy! :)
Ja onhan meillä jo vähän lomasuunnitelmiakin. Ainakin kirjat on hankittu sitä mukaa, että saadaan mennä ihan sinne minne nokka näyttää. :) Laiva lähtee Turusta kohti Tukholmaa reilun viikon päästä ja sen jälkeen ollaan vapaita huristelemaan minne mieli tekee. Ehkä Pariisiin? :)

We have made some holiday plans. At least we have booked us ferry tickets to Sweden and bought us some maps of Europe. We'll have two weeks for ourselves in where ever we want to go. Perhaps Paris? :)

PS. Mustan kissan kuvaamisharjoitukset etenevät. Kyllä minä sen vielä nujerran!! :) 

PS. The black kitty is starting to get tamed under my cameras command. One day I'll get there! :)

Ei kommentteja: