lauantai 5. syyskuuta 2015

Paluu arkeen

Paluu arkeen ei tällä kertaa ole ollut helppoa. Ei ollut mitään laskeutumista, oli täysrymähdys. Loma tuntui kestävän ainakin kolme kuukautta ja sen jälkeen yhtäkkiä olisi taas pitänyt olla iskussa ja terävänä. Ei ole ollut mitään salamannopeaa ja ketterää gepardi-Jenniä, lähinnä limainen ja hidas etana-Jenni. :) 

Getting back to daily life after the holidays hasn't been easy this year. I got so carried away with our great trip and laid back holiday that it has been a struggle to try to catch up at work.
Rempallaan:

- puutarha
- pyykit
- käsityöt
- valokuvat
- energia

Things like my garden, laundry, handicrafts, photos, energy... are all messed up...
Kohdallaan:

- lainakoira puhelinsoiton päässä
- aurinkoiset ja kirpeät syysaamut
- pehmoiset kaikenlaiset tassut
- pirteä Jysky

Things like having borrow puppy a phone call away, getting the feel of crispy autumn mornings, having all kinds of soft paws around, Jysky being happy... are at their place :)
Joten taidan vain neuloa ja neuloa ja neuloa, silmukka kerrallaan ja rivi kerrallaan, odottaa, että tämä syksy asettuu taloksi, tekee hellaan valkean ja sytyttää ikkunalaudalle kynttilät. Eihän minulla ole mikään kiire. Tässä hetkessä on aivan hyvä. :)

So, perhaps I'll just sit down and knit on, one stitch at a time, and wait for this autumn to settle in and make itself comfortable. I am in no hurry. :)


Kuinka teidän syksynne on lähtenyt käyntiin? Kertoilkaahan kuulumisia! :)

How has your autumn started? Please, let me know! :)

2 kommenttia:

Emilia kirjoitti...

Mikä loma? Oliko joku sellainenkin....? Tahmea on syksy, mutta onneksi villa ja puikot vetävät taas puoleensa! Nyt vaan lepoa ja aikaa.

Kivimäen Jenni kirjoitti...

Emilia: syksy on minulle niin tahmeaa aikaa aina, ennen kuin pääsee taas jonkinlaiseen arkirytmiin kiinni. Nimenomaan, nyt pitää malttaa ottaa iisisti ja levätä niin paljon, kuin tarvii. :)