maanantai 16. huhtikuuta 2012

Kesä, tule jo!
Kesä, saisit tulla jo. Me täällä sinua odotetaan. Linnut ovat jo pakahtua tästä kaikesta jännityksestä ja tarmosta. Hah, ihmisetkin ovat jo keväthuumasta läkähtyneet. Minullakin on nyt uusi, ihana polkupyörä. Viimeinkin, vuosien tekohengityksen jälkeen vanha ruppana pyöräni antoi periksi ja sain hyvällä omallatunnolla hakea uuden. Peruspyörän, mukavan ja kauniin. Tällä kelpaa taas seuraavat kymmenen vuotta polkea.

Samaan vauhtiin päätin hankkia uudet kävelylenkkarit. Mitä muutakaan olisin voinut, kun niitä hyllyssä mainostettiin minun kriteereilläni (naisten kunto- ja sauvakävelykenkä), ne olivat minun lempimerkkiäni (Puma) ja vielä sopivat heräteostosbudjettiin (34,90 e)? Mwah, tuo väriyhdistelmäkin on niin karkki.

Värejä alkaa pikkuhiljaa ryömiä esiin muuallakin. Krookukset ovat välttyneet myyrien hampailta ja alkavat avata ensimmäisiä kukkiaan. Ne ovat kyllä yksi lempikukistani keväällä. Syksyllä aion ostaa kerrattuja narsisseja ja jemistää niitä jonnekin päin puutarhaa. Toivottavasti kohta alkavat kasvaa myös muut sipulikukat. Ensiksi tuon loputtoman lumisateen vai pitäisi loppua.

Mieli on kevyt ja iloinen. Onko parempaa tuuletuspuuhaa, kuin huristella polkupyörällä tukka hulmuten? Oi, rakas kesä, tule jo. Voi, kuinka me sinua kaivataan.

2 kommenttia:

merryhey kirjoitti...

Ihan samaa mieltä, että kesä saisi joutua jonnin nopeammin. Mutta on tämä odottaminenkin ihanaa - kevät tosiaan tuo valoa kaikkialle.

JenniH kirjoitti...

merryhey: Samaa mieltä olen. On jotenkin huumaavaa seurata, miten päivä päivältä asiat etenevät. Tulee enemmän lintuja, värejä, lämpöä, tuoksuja. Pitäisi osata kiiruhtaa hitaasti. :)