torstai 3. toukokuuta 2012

Happy birthday to you


Miehille on erityisen vaikeaa askarrella kortteja. Niin vain tälläkin kertaa tartuin haasteeseen ja pyöräytin ystävälleni syntymäpäiväkortin. Olen todellakin nyt sitä mieltä, että täytyy alkaa ostella ihan kaikenlaisia papereita ja materiaaleja, jotta myös kaikenlaisten korttien tekeminen on jatkossa helpompaa. Mutta tuli tästä ihan kiva kuitenkin. Kuva on viime kesän retkiltä.

Korttipohja: Papicolor (Tiimari); Taustapaperi: Tilda Springtime stack; Kukka: E-flowers; Teksti: Dymo; nauhat, klemmarit, haaraniitit, hologrammikontaktimuovi: kätköistä


I did a birthday card for my male friend. It is so difficult! The card turned out ok although I haven't got that versitale stock of papers and stuff. Need to focus on that more next time I go shopping some material. The photo is from last summer when we took a motorcycling trip.2 kommenttia:

Anna O. kirjoitti...

Erittäin totta. Huomasin itse tänään kanssa että vuodessa pitäisi pystyä tehdä mitä erikoisempia kortteja mitä erikoisempiin tilaisuuksiin että korttien teko välineitä pitäisi olla hurjan paljon. :)
Todella kaunin kortin teit kyllä synttärisankarille ja tuo kuvan käyttö on muuten hyvä idea. :)

JenniH kirjoitti...

Anna: Joo, en ymmärrä, miksen aiemmin ole tajunnut käyttää omia kuvia korteissa. Ehkä äitienpäiväkortteihin seuraavaksi?