lauantai 19. toukokuuta 2012

Holiday snacks


Pyhinä tekee aina mieli syödä jotain pikkuisen parempaa. Silloin katsotaan kultaa anovasti ja pyydetään, josko hän jälleen taikoisi jotain kivaa. Laitetaan hänet vielä kauppaan omin päin ja sanotaan, että saa ostaa, mitä mieleen juolahtaa! Illalla sitten nautitaan tuon spontaaniuden hedelmistä. Oma kulta on paras kulta.


Asked my fiance to do his magic in the kitchen. It turned out to be chicken-goat cheese toast with rucola and chinese sallad sauce. Yummy! Own sweetheart is the best sweetheart!
Broiler-vuohenjuustotoast (4-6 kpl; tuhti- tai normaaliannos)

300 g broilerin fileesuikaleita (hunajamarinoituja)
200 g vuohenjuustoa (meillä oli Sainte Maure -merkkistä; HUOM! Sitä kuluu niin monta viipaletta, kuin on leipiä eli ylijäävästä voi tehdä vaikka piirakan)
4-6 paahtoleipäviipaletta
3 valkosipulin kynttä
kourallinen rucolaa tai napolitana mix -salaattia
1 rkl voita
kiinalaista salaatinkastiketta

Sulata voi pannulla. Halkaise valkosipulin kynsi ja hiero sitä kuumalle pannulle, kunnes voihin on tarttunut selvä valkosipulin tuoksu. Laita valkosipulin kynsi pois. (Jos haluat valkosipulisempia leipiä, purista tämän jälkeen 2 kynttä voihin.) Paahda leivät voissa ja nosta lämpimälle lautaselle odottamaan. Ruskista broiler. Laita kullekin leivälle rucolaa/salaattia maun mukaan. Nostele broilerin suikaleet päälle. Leikkaa vuohenjuustotangosta 1 viipale kullekin leivälle ja sulata niitä hieman pannulla. Kaada leiville loraus kiinalaista salaatinkastiketta ja nosta vuohenjuustot leiville. Nauti!

Ei kommentteja: