tiistai 3. heinäkuuta 2012

I love you just the way you areMitä kerrot ihmisestä, joka on sinun maailmasi? Millä sanoilla kuvaat sitä kauneutta, jonka hän luo ympärilleen joka päivä? Miten pystyt tekemään oikeutta niille teoille, jotka ovat hänelle niin helppoja, niin luontevia?


Ihminen, joka on avannut sinulle täysin uuden maailman. Vienyt sinut maailman ääreen, niin kauas, kuin voi päästä - niin lähelle, kuin voi päästä. Ei ole olemassa uhkia, on vain mahdollisuuksia. Ei ole vaaroja, on vain turva. Ihminen, jonka vierellä olet kotona etkä kaipaa mitään muuta.


On mittaamaton onni saada jakaa elämänsä parhaan ystävänsä ja rakastettunsa kanssa. Yhdessä on jaettu paljon iloa, paljon surua. Koettu onnea ja koettu tuskaa. Myötä- ja vastoinkäymisissä. Päätetty selvitä voittajina yhdessä tilanteista, jolloin maailma tuntuu luhistuvan ympäriltä. Välillä tuntuu, että on vaarallista olla näin onnellinen. Sitä rakkauden määrää ei pysty mittamaan millään mittareilla.


Reilun vuoden kuluttua tämä rakkaus sinetöidään virallisesti. Tämä tulee olemaan aivan uskomaton matka.

Olkaa veljellisessä rakkaudessa helläsydämiset toisianne kohtaan; toinen toisenne kunnioittamisessa kilpailkaa keskenänne. - Room 12:10


Kuinka kiität ihmistä, joka on opettanut sinulle enemmän itsestäsi, kuin sinä itse?Thank you, my dear fiance, for being just the man you are.

3 kommenttia:

Mira kirjoitti...

Ihana kirjoitus! <3 olette rakkaita! <3

JenniH kirjoitti...

Mira: Kiitos! Kyllähän siinä itsekin tuli herkistyttyä aika tavalla, kun tätä kirjoitti. <3

SannaS kirjoitti...

todella kauniisti kirjoitettu... =)