lauantai 7. heinäkuuta 2012

Polttaa kesäkatu miestä


Keltainen, kuuma kesä. Kesän riemu, kesän vapaus. Aurinko tuoksuu iholla ja saa olon kevyeksi. Asfaltti on kuumaa, polttelee miestä ja polttelee myös naista. Moottoripyörä alkaa näyttää jo moottoripyörältä. On siinä jo moottori ja sarvetkin kiinni. Ilmassa on pieni lupaus, että elokuussa sillä pääsisi ajamaan. Haikailen jo raiteille, haistelemaan kesää, tuntemaan tuulen ja voiman. En olisi uskonut, että voin koukuttua moottoripyörän kyydissä istumiseen yhdessä kesässä. Mutta kyllä siinä taitaa olla sitä jotakin.


Summertime, and the living is easy. The sun is hot and the roads tempt to get us going. Motorcycle had the motor on already, fiance promised that it will be ridable in august. We'll see what happens, I just couldn't wait! It took me by a surprise how much fun it is to ride a motorcycle. I don't drive myself, I just sit at back and enjoy the views, wind and speed. It is pure magic.


Kukkiakin alkaa ilmestyä. Olen tehnyt uusia penkkejä ja uudistanut vanhoja. Joku selittämätön on vienyt värimintut, pikkusydämet ja myskimalvat. Vesimyyrä? No, hyvä syy laittaa penkki uusiksi ja miettiä ihan uudet kasvit ja asettelut. Ostin jo taimiakin, koivuangervoja ja purppuraheisiangervoja. Kukkivat pensaat ovat kivoja ja erityisesti tuon purppuraheisiangervon lehdet ovat ihanat! 


Summer is at bloom in the garden. I try to think some new plants to buy. Bushes that bloom are great, they have both exiting leaves and flowers!


Lopuksi kiva kesäherkku: purkki maitorahkaa, purkki kermaa vaahdotettuna, tölkillinen persikanpuolikkaita kuutioituna ja puolikas levy maitosuklaata rouhittuna. Kaikki sekaisin ja nauttimaan! Ihana, herkullinen ja raikas makujen yhdistelmä! <3
 

Ei kommentteja: