maanantai 23. heinäkuuta 2012

Summer in blue


Kesällä kolutaan nurkkia ja tutkitaan paikkoja. Palataan juurille ja noustaan lentoon. Ammennetaan jotain uutta ja tehdään viimeisiä palveluksia. Ostetaan hääpuku ja haudataan kissa viikon sisällä. Sitä on elämä. Kauneimmillaan ja kauheimmillaan.


During summer we search places and make findings. We return to our roots and experience something totally new. Wear blue and feel blue. Buy a wedding dress and bury a cat within one week. That's life. In it's most beautiful and horrible outfit.

2 kommenttia:

EtsiResepti kirjoitti...

Hei!

Olemme hiljattain lanseeranneet sivun Etsiresepti.fi, jossa käyttäjät voivat etsiä reseptejä satojentuhansien ruokasivujen ja ruokablogien joukosta.

Olemme huomanneet, että sinun blogissasi on monta hyvää reseptiä ja haluaisimme ehdottaa sinulle, että käyt katsomassa ruokablogilistamme kärkeä tästä: http://www.etsiresepti.fi/ruokablogienk%C3%A4rki

Meidät löydät myös Facebookista https://www.facebook.com/Etsiresepti. Jos haluat lisätä oman ruokablogisi listaan ja listata reseptisi Etsiresepti.fi hakemistoon (ilmaiseksi) sinun täytyy vain seurata ohjeita tästä: http://www.etsiresepti.fi/mene-mukaan-ruokablogien-k%C3%A4rkeen

Konsepti on jo olemassa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Meidän kauttamme blogit saavat päivittäin tuhansia vierailijoita, ja suosituimmat saavat viikoittain jopa yli 20 000 kävijää.

Toivottavasti oma blogisi on pian listan kärjessä!

Ystävällisin terveisin,

Ann-Sofi
Etsiresepti.fi, Hittarecept.se,
Findeopskrifter.dk, Alleoppskrifter.no

JenniH kirjoitti...

Ann-Sofi: Kiitos tarjouksesta, täytyypä tutustua asiaan. :)