perjantai 12. lokakuuta 2012

Sweet Friday

Hiii, viimein on perjantai! Viikonloppu edessä, suunnitelmat joko täysin auki tai tarkkaan suunniteltuna. Lupa levätä, rientää, olla, nauttia, palkita itseään hienosti menneestä viikosta tai siitä selviämisestä. Mutta tärkeintä on, että on kivaa!

Hey, it is Friday at last! Let's enjoy and have fun!
Itse pääsen taas koluamaan näitä nurkkia. Viime kerralla hipsuttelin nurkissa itsekseni, valokuvasin ja hämmästelin pienen vanhan talon ihanuutta. Sitä, kuinka erilainen voi samanlainen olla. Kissit hipsuttelivat perässäni huoneesta toiseen. "Kuin hai laivaa" sai aivan uusia ulottuvuuksia. Niin kaunista ja sievää, uutta ja vanhaa vierekkäin. Elämän varrella mukana kulkeneet ja kasvaneet tavarat sulassa sovussa. Kiitos, E&L, että sain jakaa kauniin kotinne täällä blogissa! Kohta nähdään taas!

Photo a day October 12: On the table

I will be heading to these surroundings. Last time I was there by myself, took photos and wandered about. The kitties followed me around and I was stunned by the beauty of this little old house. How different can two alike be. Old and new side by side, dearest items share place with the most modern purchaces. Thank, E&L, for letting me share photos of your beautiful home in my blog. I will see you soon!

 
Photo a day October 11: Something close-up

Huoneiden ja sisustuksen kuvaaminen on muutes aikasta vaikeaa! Täytyisi olla oikeat vehkeet, että saisi laajakuvia sisätiloissa. Hii, onneksi oli yksityiskohtia, joita kuvata. Mutta kyllä tästä on vielä pitkä matka sisustuslehtien palstoille. :) Mutta nyt, jalat pöydälle ja viikonlopun viettoon!

It was really difficult trying to get the whole room in the photo. Need to have the right equipment. Luckily there was plenty of details to shoot. :) But now, let's have a great weekend, everyone! :)

2 kommenttia:

Rimma kirjoitti...

Toivottavasti viikonloppu oli ihana! Ainakin kuvat ja paikka jossa olet ollut on upean tunnelmallinen (:

JenniH kirjoitti...

Rimma: oli kyllä antoisa viikonloppu, kunnon miniloma! Serkkutytöllä on silmää kauneudelle, tosiaankin mieletön tunnelma heidän kotonaan. <3