keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Birth of a card

Korttiaskartelu voi olla aika monotonista ja itseään toistavaa puuhaa. Kun on jonkin tietyn tyylin löytänyt, ei siitä helposti pääse eroon. Päätin keksiä jotain muuta kivaa askartelun lomaan, ja niinpä dokumentoin erään kortin syntymän - syntymäpäiväkortin itse asiassa!

Since making cards can be quite monotonious and tedious sometimes, I needed to come up with an idea to amuse myself. I couldn't decide any other way to make the card itself, so I decided to document birth of the card - a birthday card, actually!

1. Keksi jokin pohja, jonka päälle lähteä rakentamaan korttia. (Paperi Tilda Kitchen Garden)
1. Come up with some base paper to build on. (This time it was Tilda's Kitchen Garden)
 

2. Lisää aksenttipaperia ja jotain muuta mielenkiintoista taustalle. (Lintupaperi Tildan Christmas House, kakkupaperi äidiltä <3)
2. Add some accent paper and even something else exiting on the background. (Bird paper Tilda's Christmas House, cake foil from mum <3)


3. Tuumaa hetki, mitä muuta korttiin sopisi laittaa. Tässä välissä on hyvä levittää pöydälle kaikenlaista.
3. Spread every imaginable piece of material on the table and try to decide, what else would be suitable on the card.


4. Joo, pitäähän kortissa aina vähän nauhoja ja jokin kuva olla! (Tarra Tildan Kitchen Garden, taustapaperi jokin, josta olen jo hävittänyt nimen, nauhat Paperinauhasta)
4. Yeah, you bet we will add a picture and a bunch of ribbons on! (Sticker Tilda's Kitchen Garden, base paper something I've lost track on, ribbons from Paperinauha)


5. Kiva tagi piristää aina, ja jonnekinhan se juhlan aihekin on laitettava! (Tagi Graphic45 Once Upon A Springtime Tags, numerot BasicGrey micro mono stickers, metalliperhonen TaavaNainen)
5. Since it always is nice to have a tag, we will place occation of celebration there! (Tag Graphic45 Once Upon A Springtime Tags, numbers BasicGrey micro mono stickers, metallic butterfly TaavaNainen)


6. Alkaa olla jo voiton puolella!
6. Getting there!


7. Lisätään kukkia, tietenkin. (Kukat E Line Flowers)
7. Add some flowers, of course. (Flowers from E Line Flowers)


8. Viimeiset puolihelmet ja valmista tuli! (Puolihelmet Artemio)
8. Add the last half beads and we're done! (Half pearls from Artemio)
Hyvää syntymäpäivää, mummu!
Happy birthday, granny!

3 kommenttia:

SannaS kirjoitti...

ihastuttava kortti kauniine yksityiskohtineen!! =)

..sen korin kaavaa en muista laisinkaan mistä se on, tein noita jo viime jouluna ja tänä vuonna se meni sitten ulkomuistista... =)

mutta voin vaikka yrittää räpeltää blogiini jossain vaiheessa ohjeen siihen, jos tykkäät... =)

Rimma kirjoitti...

Vitsi nämä sun kortit on oikeita taideteoksia! Olet niin taitava. Oonko muuten sanonut, että tuo sun banneri on ihan mahtava? Jos en, niin nyt sanoin :D Monesti on kyllä pitänyt!

JenniH kirjoitti...

SannaS: Kiitos kehuista. :) Oi, olisi ihanaa, jos viitsisit jakaa korin salaisuuden. Se oli tosi kiva!

Rimma: Hahaa, ei ehkä ihan taideteoksia sentään! Mutta kiva, että tykkäät. :) Olet sanonut! :D Se on kyllä aika kiva. <3