perjantai 14. joulukuuta 2012

Bed time stories

Poikkihan se jalka oli. Oikeasta takajalasta kolme pitkää varvasluuta neljästä. Neljäs luu pelasti, ettei tarvinnut heti leikata. Lääkäri kiepsautti kinttuun pahanmakuisen kipsin. Viikko odotetaan, miten jalka lähtee paranemaan ja pysyvätkö tuetut luut paikoillaan. Uusien röntgenkuvien perusteella päätetään sitten jatkosta.

Mutta älkää huoliko, herra draamakuningas osaa kyllä ottaa roolinsa ja hyötynsä tilanteesta. Esimerkiksi tavalliset raksut ovat liian vaivalloisia syödä, koska aamuisinkin saa lääkkeiden kanssa pehmoruokaa. Juujuu! Hellyyttäkin on vailla vaikka kuinka, koska kipsi tosiaan on niin pahan makuinen.

Kaikki muut toimet ovat jääneet tämän episodin varjoon. Ostin kuitenkin jouluisia lehtiä ja glögiä. Ripustin myös ensimmäiset joulukortit ikkunaan, asia, josta olen haaveillut vuosia. Sohvalle on perustettu lasaretti, joka tosin houkuttelee kaikkia muita, kuin varsinaista potilasta. Joskus sohvakin on kuitenkin kissalle liian kova alusta. Katsokaa, jos ette usko!

Hymistellään hissuksiin viikonloppuun!

Yep, the leg was broken. Three long toe bones out of four, to be exact. The fourth one came to rescue. We try first with only bad-tasting cast and see after a week, whether the leg starts to heal properly or does it need an operation. But don't you worry, mr. drama king knows how to take the most out of the situation! For example, normal cat food is too tough to eat, if you have anyways had soft mousse with pain killers in the morning. AND, of course you need to have endless attention since the cast REALLY tastes awful! I put up a cosy bed on sofa. It draws attention of all other but the patient himself. And sometimes even a sofa can be too hard to sleep if you are a cat. But hey, let's have a cozy weekend anyways!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Uskomaton pomppumarakatti! Ei ensimmäisenä tulisi mieleen, että kissa saa murrettua varpaansa! Paranemisia sinne. Meillä kissit menee tänään terveystarkastukseen, onneksi, sillä paksumpi karvakasa on alkanut aivastella... Toivotaan, että se on vain protestia meidän pölyistä kotia kohtaan :D

-P

JenniH kirjoitti...

P: joo, on se aika uskomaton juttu. Ne ovat siis ne ns. säären pitkät luut, jotka ihmisellä vastaavat jalkapöydän luita. Mikä niiden oikea nimi on?? :D Mutta ei siis ole kyse varsinaisista varpaista. :)

Toivotaan, että teidän karvapallo vain moittii kuivaa talvi-ilmaa!