tiistai 18. joulukuuta 2012

Christmas magic


Joskus mietin, mikä joulussa on parasta. Onko se se kutkuttava jännitys ja piinallinen odotus? Lahjojen valmistelu ja papereiden rypistely? Leipominen ja paistaminen, glögin ja teen juominen? Vai kenties pienet hetket, kun joulun alusviikoilla käydään ystävien luona jättämässä joulutervehdyksiä? Valinta olisi tosi vaikea, jos pakko olisi päättää. Onneksi ei tarvitse, vaan voi iloita joulun kaikista ihanista puolista!

Sometimes I try to think what makes Christmas so nice time of the year. Is it the wait and exitement? Wrapping presents and writing cards? Baking and cooking, drinking tea? Or is it the little moments shared with friends during weeks before Christmas, when we give our seasons greetings to one another before departing ways for the holidays? It would be so difficult to choose and I am glad I don't have to!Kävimme ystävien luona joulunaluskahveilla ja sain kuvata heidän ihanaa kotiaan. (Kiitos, P&A!) Hämmästelen, kuinka siistiä, hiljaista ja kaunista voi olla kissakodissa. Hämmästelen sitä hiljaisuutta! Näistä kissoista kuuluu vain pieniä purahduksia! Ne ovat pehmeitä, pörröisiä, puristeltavia.

We went to meet our friends for a cup of coffee and I got to take some photos of their lovely home. I am amazed by the silence, tidyness and beauty of this cat home. Listen to that silence! These cats only make silent purrs! They are so soft, sweet and squeezable. Hämmästelen sitä viherkasvien määrää. Tässä kissakodissa on viherkasveja! Ne saavat kasvaa ja elää ja voida hyvin! Siihen täytyy liittyä jotain suurempaa magiaa. Rauha jälleen yhden kultaköynnöksen muistolle meidän taloudessa. Siinä oli vain niin kiva pomppia. Ja orkideassa. Ja syklaamissa. Ja kentiassa. Jajajaja...

Look at all these indoor plants! I mean, they have indoor plants AND cats in the same houshold! It has to include some sort of dak magic. Rest in peace (pieces) my dear orchid. You were nice to jump on. And hunter's robe. And cyclamen. And kentia palm. Andandand....Ennen kaikkea, tässä kodissa on ihana rauha. Ja sitä ei tarvitse hämmästellä. Onhan siellä ihanat, rauhalliset ja onnelliset asukkaat. Ja kaksi kissaa.

Most off all, this home has a lovely peace. And by that I am not amazed at all. This home has lovely, peaceful and happy people living in it. And two cats.
4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

<3 meni hetken ennen kuin tajusin kuvien olevan meiltä ^_^ ihanaa joulun odotusta rakas ystäväin

- P

JenniH kirjoitti...

P: Hih, kuvakulmat voivat joskus yllättää. <3 Samoin sinne, ihanaa joulun odotusta. Enää muutama päivä jäljellä!

Ninuska kirjoitti...

Oi, täällä on meidän kissaneidin kaksoisolentoja :)

JenniH kirjoitti...

Ninuska: harmaat kissat ovat niin kauniita. <3