maanantai 10. joulukuuta 2012

On second advent SundayYksi adventtiajan perinteistä on ystävien kanssa askartelu. Joulumusiikkia ja höyryävää glögiä. Askartelua ja leipomista laidasta laitaan. Hartaasti ja kiireettä. Monena iltana, yhdessä tuumien ja tehden. Kaksi päivää takana ja ainakin yksi vielä jäljellä. Mahtia!

One of my greatest Christmas traditions is doing handicrafts with my friends during advent time. This year we had our first gathering on second advent Sunday. Baking and puzzling in every imaginable way. With no hurry and rush. Christmas carols and kitties keeping company. Two days done and at least one to go. Superb!

2 kommenttia:

Ninuska kirjoitti...

Kauniit joulupallot ja joulukortit. Itsekin ajattelin tuunata vanhoja palloja noilla washiteipeillä. Tuo mustavalkoinen pallo on todella ihana! Sinulla on kyllä ollut oikea joulupaja :) Rapsutuksia ja silityksiä ihanille kissulaisillesi!

Ja vielä siitä joulukuusesta... kaikki mikä roikkuu ja heiluu, kiinnostaa kissoja. Ainakin meillä ;)

JenniH kirjoitti...

Ninuska: sanopa muuta, nuo pallopallot ovat ihania! Yritin ostaa niitä kaverilta, mutta niin vain se mokoma pakkasi ne laukkuunsa ja lähti! :D

Rapsutukset kisseille välitetty. :) Joo, eilen taas huomattiin, ettei sen tosiaan tarvitse olla edes roikkuvaa tai heiluvaa. Jämälankavirkkuun kerät oli levitetty pitkin taloa... :D