perjantai 1. maaliskuuta 2013

Paint a sky any color but blueTänään on kevään ensimmäinen päivä. Uuden alun ja uuden elämän päivä. Tänään minä herään ja huomaan, että olen alkanut taas elää. Olen lakannut pelkäämästä, olen lakannut suremasta. Kaipuu sisälläni on kova. Ihmisellä lienee tapana kaivata koko ajan kaikenlaisia asioita. Konkreettisia, epätodellisia. Asiaa, tavaraa, ihmistä, aikaa. Mennyttä ja tulevaa. Sekin lienee vain yksi ominaisuus muiden joukossa. Meidän on hyvä oppia hyväksymään itsemme ja toisemme juuri sellaisina, kuin olemme.
Olen päättänyt lakata elämässä jossain sittenkunmaailmassa. Olen ymmärtänyt, ettei ihmisellä ole muuta aikaa, kuin tämä hetki. Elämä on tässä ja nyt. Eilinen on mennyt ja huomisesta emme tiedä. Olen päättänyt aloittaa pyrkimyksen kohti muutosta. Yksi asia kerrallaan ja yksi palanen kerrallaan. En tiedä, kuinka kauan se tulee viemään, mutta ainakaan en voi lopussa sanoa itselleni, etten olisi yrittänyt.Ihmisellä on monia motivaattoreita. Pelko, trauma, järkytys. Onni, tuuri, rakkaus. Ehkä suurimpana kaikista kuitenkin on halu elää. Meille on annettu tämä yksi reissu. Kannattaa käyttää se juuri niin kuin itse tahtoo. Katsokaa nyt näitä kuviakin. Niin kaunis on maa.

Rohkeutta ja riemua viikonloppuusi. <3

3 kommenttia:

Kirsikka kirjoitti...

Ihania taivaita! Ja niin viisaita ajatuksia. Tuosta sittenkunmaailmasta olisi todellakin hyvä päästä eroon. Korvata se tässäjanytmaailmalla.

Ihanaa viikonloppua sinullekin!

Rimma kirjoitti...

Amen.

JenniH kirjoitti...

Kiitos kivoista kommenteista ja mukavaa viikonloppua teille. :)