sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Viikonlopun pikaruokaaKepeää sunnuntaita kaverit!

Kun ulkona on noin ihanan aurinkoiset ilmat, ei kukaan jaksa kökkiä sisällä kokkaamassa. Tekee mieli vain laskea pilviä ja hengittää sisään kesän tuoksua. Maata nurmikolla ja lukea kirjaa aamusta iltaan. Ei lämpötilalla ole väliä, puetaan nyt vähän enemmän ja myöhemmin toivottavasti saadaan kaivaa ne biksut esiin. :) 

Pikaruoan nälkään ehdotan tänään teille maailman herkullisinta kasvispastaa. Tämän tekoon menee oikeasti enintään 15 minuuttia!

Kesäkurpitsa-halloumi-pasta (neljälle)

pastaa maun mukaan neljälle
1 kesäkurpitsa
1 halloumikuutio
2 reilua ruokalusikallista chili-tuorejuustoa
kasvisliemikuutio
suolaa
pippuria
öljyä paistamiseen

Laita pasta kiehumaan kasvisliemikuution ja pippurin kera pastapakkauksen ohjeen mukaan. Valmista pastan kiehuessa lisäkkeet: kuutio kesäkurpitsa ja paista se pippurin kera pannulla öljyssä. Pannu saa olla melko kuuma. Jätä kesäkurpitsat reunoilta vielä pureskeltavaksi. Kuutioi halloumi ja paista kuumalla (kuivalla) pannulla ruskeaksi. Laita valmiit kesäkurpitsa- ja halloumipalat tarjoilukulhoon. Valuta pastasta vesi (ei aivan kuivaksi) ja sekoita siihen kattilassa kaksi reilua ruokalusikallista chili-tuorejuustoa. Kaada pasta lisukkeiden päälle ja kääntele varovasti sekaisin. Tarjoile heti, sillä pasta on parhaimmillaan tuoreena.

Fixed some zucchini-halloumi pasta when I needed a quick lunch. Who wants to stay inside when it's summer? Have fun! :)

Ei kommentteja: