tiistai 1. heinäkuuta 2014

Kuukausi lähtöön
Nyt on kuulkaas sellainen homma, että täällä ollaan viime viikot oltu aika tavalla nenä kiinni matkaoppaissa ja netin reissukertomuksissa! Meillä tulee reilun kuukauden kuluttua täyteen vuosi (!!) avioliittoa ja tasan kuukauden päästä koittaa lähtö Helsingin kautta meidän paperihääpäivämatkalle! <3

Meidän virallinen häämatka vuosi sitten oli kahden viikon lepoloma Egyptin lämmössä, mutta matkasta Jenkkeihin on haaveiltu jo pitkään. Häämatkalle emme sinne lähteneet, koska halusimme lähteä suoraan häistä reissuun ja minä en halunnut matkustaa väärillä henkkareilla. Olisin takuulla päätynyt Guantanamoon! Mutta nyt on siis luvassa vajaan kahden viikon irtiotto Yhdysvaltoihin!
Loman alku vietetään ihanassa San Franciscossa huokaillen arkkitehtuurin, hylkeiden ja ratikoiden perään. Sen jälkeen on aika siirtyä Las Vegasiin ihan muihin tunnelmiin neonvalojen ja luksuskauppojen keskelle!
Meillä on Las Vegasissa vuokrattuna moottoripyörä, jolla aiomme tehdä kolmen päivän mini-road tripin Las Vegas - Williams - Grand Canyon - Flagstaff - Las Vegas. 1 300 km ja pirut kipeät pakarat tiedossa! :) Tämä oli minun lahjani miehelle; minä pääsen San Franciscossa valokuvaamaan hylkeitä ja halailemaan punapuita Muir Woodsissa. Halusin, että kulta pääsee mopoilemaan Route 66:sta kun kerran sinne nurkille mennään. <3 

Pysykää siis langoilla! Meillä on edessä elämämme tähän asti huikein reissu! 

We are planning our first anniversary honeymoon trip! :) We will be going to the big and great Unites States! Can't believe my luck! We will be heading to San Francisco and after that to Las Vegas and Grand Canyon. We will be taking a motorcycle to get to Grand Canyon - via Route 66, of course. :) Stay tuned!

Ei kommentteja: