torstai 9. lokakuuta 2014

Jotain vaaleanpunaista

Maailman ja ihmisen väliin tarvitaan jotain pehmeää. Jotain vaaleanpunaista. Mitä vain, mistä tulee hyvä mieli. Väreillä on sadat ja tuhannet eri sävyt ja tunnelmat. Sen huomasi erinomaisen hyvin Tove Janssonin juhlanäyttelyssä, jossa kävimme pyörähtämässä taannoin. Todella upea ja koskettava näyttely. Minulla oli päälläni hame, jonka oli tarkoitus tulla häämatkalle mukaan, mutta joka valmistui lopulta yli vuoden liian myöhään. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Kaava on Joka tyypin kaavakirjasta ja kangas Eurokankaan palalaarista. Just kiva syyshame!

Seuraavan ompeluprojektin kankaat löytyivät samoin Eurokankaan palalaarista. Kissoja tuli tietenkin apumieheksi kankaan leikkaamiseen ja ompeluun. Mitä näistä trikoista tuli, paljastan teille ihan kohta! :)

Toivottavasti sinulla on ollut juuri sellainen viikko, kuin toivoitkin! 

I hope this week has been just the way you planned it to be. I have taken a trip down the memory lane and remembering our trip to Helsinki and Tove Jansson exhibition at Ateneum museum. What those fabrics turned out into, I will tell you in a bit! :)

Ei kommentteja: