tiistai 7. lokakuuta 2014

Kyllä meitä koetellaan
Voi huh-huh. Hoida ensiksi kissa kuntoon ja seuraavaksi on kulta kipeänä. Viikon jälkeen menet tietenkin perässä, kun ei samassa huushollissa vaan pääse pöpöjä pakoon. Eli tosi kovassa taudissa ollaan oltu ja ainakin tämä viikko vielä menee minullakin vaan toipuessa. Ikkunan ulkopuolella niin kaunis syksy lipuu ohi sormien, mutta onneksi sisällä on mitä parhainta, pehmeintä ja lämpimintä sairastamisseuraa. :) Mummoautolla ajelut ovat nyt ohi ja rouva on jo talvihoidossa. Onneksi lehdissä riittää luettavaa talveksikin. Aloitin uuden neuleenkin pitkästä aikaa. Siitä lisää myöhemmin. USA-kuvia on tulossa, pyydän kärsivällisyyttä teiltä nyt, kun pyörin näiden koettelemusten keskellä. :)

Jos ei täyspinkki asenne paranna, niin hyvä yskänlääke on myös tämä omenaviinietikkajuoma:

2 dl omenamehua
vajaa puolikas teepallollinen inkivääriä
1 rkl omenaviinietikkaa
1 rkl hunajaa
1 sitruunaviipaleen mehu puristettuna

Kuumenna omenamehu kiehuvaksi ja hauduta siinä inkivääriä 2-3 minuuttia. Poista inkivääri ja lisää viinietikka, hunaja ja sitruuna. Äpättiä on, mutta myös tehokasta! :)

Toinen suuren terveysraamattuni eli ikivanhan Kotilääkinnän ABC:n mahtava yskänhoitovinkki on suolavedellä kurlaaminen. Puoleen litraan lämmintä vettä liuotetaan 1 tl merisuolaa ja tällä liuoksella kurlataan kerran tunnissa. Liuosta säilytetään huoneenlämmössä. Liuosta ei saa niellä. Hillitsee ärsytysyskää tosi tehokkaasti! 

Ai niin! Kauppoihin oli ilmestynyt KAJ:n odotettu albumi! Menevää fiilistä syksyn jatkoon saa vaikka tästä Hejmani i skick -biisistä. :) Ja meille sairastaville sopii erityisen hyvin Toni Braxtonin supermelankolinen Secrets-albumi, parasta r'n'b:tä ikinä!

Mukavaa viikkoa kaikille!

I've been in a flu for past few days. Totally drawn to bed and not been able to do anything useful. Well, I started a new knit! I promise to give you more US photos soon, but not just yet. Take it easy, everyone!

Ei kommentteja: