keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Route 66 osa 1

Hei kuomaset!

Marraskuun kelit tuntuvat vieläkin niin viimaisilta ja kalseilta, että totesin paremmaksi palauttaa mieliin kolmen kuukauden takaisia kuumia tunnelmia. (Apua, joko reissusta on niin kauan!)  Tervetuloa mukaan kaikkien valtateiden äidille, Route 66:lle! :)

Hi everyone! Since November still feels like freezing, I thought it would be better if we'd go a bit back in time and on the Route 66 in Nevada and Arizona. Welcome aboard! :)Meidän reittimme kulki tosiaan Las Vegas - Boulder City - Kingman - Seligman - Williams - Grand Canyon - Flagstaff - Las Vegas. Etukäteen arvioituna reilu tuhat kilometriä ja kaksi osavaltiota. :) Ensimmäinen pysähdyspaikka oli Lake Mead ja Hooverin pato. Jostain syystä pato ei ollut niin suuri ja vaikuttava, kuin olin etukäteen luullut. Paikka oli heti aamusta todella kuuma ja me jatkoimme matkaa erämaahan melko pikaisen pysähdyksen jälkeen.

First we stopped at Hoover Dam. It wasn't that splendid as we had thought beforehand, so we continued deeper towards outback quite soon. :)

Ne ihanat tiet ja ihana lämpö! Olen kyllä sellainenkin kissa itsekin, kun harvoin on missään liian kuuma. :) Näitä kuvia on valtavasti, jaan ne muutamaan eri postaukseen, niin päästään nautiskelemaan tunnelmista oikein urakalla. :)

Loved the roads and the warmth. It is quite seldom that I think it's too hot. :) More photos soon to follow... :)

Ei kommentteja: