maanantai 17. marraskuuta 2014

Uutta kivaaHiphei!

Viime viikot ovat menneet aivan hopitihop vain ja kameran ulkoilutus on jäänyt aivan kokonaan. Nyt täytyi kaivaa kamera esille, kun olen kotiuttanut kaikenlaisia juttuja ihan vain hemmotellakseni itseäni. Ensiksi päätin päivittää kännykän pitkästä aikaa (vanha tilttaili ja hermot meni) ja jotenkin siinä samassa käteen tarttui myös uusi tabletti. Molemmat ansaitsevat viikonlopun testikäytön jälkeen kehut! 

Viikonloppuna oli vuorossa perinteinen pyörähdys Tampereen käsityömessuilla. Saaliista näkee hyvin, millainen värimaailma on nyt mielessä päällimmäisenä. :) Kotiin tuli ihania käsin värjättyjä villoja sekä suomenlammasta että merinoa ja lisäksi mainioita kettukankaita, joista meinasin ommella uusille tekniikkahärveleille suojapussukat. :)

Kävikös moni muu messuilemassa? Oli muuten HIEMAN porukkaa...


Kivaa uutta viikkoa just sulle! :)


Hi! I haven't taken that much photos recently, been too busy with everything else. Now I want to share with you my latest finds, a new mobile and tablet plus some crafts fair findings. :) My mood is so crisp and autumny right now. Have a great week!

1 kommentti:

Emilia kirjoitti...

Messuilta on! Oli kyllä taas mielettömät messut. Kauniita ostoksia siulla ja ihania värejä. Miua vetää nyt puoleen kirkkaat värit, kun ulkona on vaan pimeää ja harmaata.