tiistai 4. marraskuuta 2014

Kuuman kaakaon päivät

Hei vaan, kamut!

Alkaa olla taas sellaiset kelit ja pimeät illat, että viime aikoina on kulutettu kaakao-, tee- ja glögikuppi, jos toinenkin. Marraskuu viuhahti ovesta sisään ihan yhtäkkiä ja muutamana yönä on ollut sellaiset myrskytuulet, että on saanut pelätä katon puolesta. Siispä täytyy ottaa käyttöön perinteiset syysmasennuksen estolääkkeet: kissojen puristelu, pehmeät neuleet, kymmenet kynttilät, lämpimät viltit, mahtavat elokuvat, kuumat juomat (kyllä, glögikausi on jo aloitettu!), ihanat ystävät ja ensi kesän loman suunnittelu. :) Minulla on tulossa vielä kuvia USA-reissultakin. Jos ei paahtava Arizonan aavikko lämmitä vanhoja luita, niin ei mikään.

Meidän pehmopehva oli muuten sitä mieltä, että oli ihan asiaton palvelu, kun joutui kovalla hellanpankolla istumaan. Piti sitten hakea Indiskasta herralle tyyny. Jos se tekee meidät molemmat onnellisiksi, niin olkoon niin. Sitten meillä nukkuu kissa uunilla, kunnes lämmityskausi alkaa. :)

Nyt saa jakaa parhaat syksyn pimeistä selviämisen konstit kaikelle kansalle!

Lately we have been busy being cozy and trying to cope with dark autumn evenings. I've done my best reading old knit/craft magazines, drinking tea and squeezing kitties. Old gentleman wanted a pillow on the wood stove, so I got him one. Want to make everyone happy and take it easy. :) How do you get your autumn spirit up? 

Ei kommentteja: