sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Neulominen lievittää stressiä

Näin julistettiin torstain Helsingin Sanomissa ja kyllähän tuon on jokainen neulomista vähänkin harrastanut tiennyt iät ajat. Puikkojen hiljainen kilinä vie ajatukset pois päivän hulinasta. Silmukka toisensa jälkeen langasta muodostuu jokin ihana päälle puettava tai arjen sulostuttaja. Samalla, kun kädet työskentelevät, mieli pääsee vaeltamaan vapaasti ja jäsentelemään kaikkea päivän aikana tapahtunutta. Neulominen vaan on yksinkertaisesti niin ihanaa! 

Finnish newspaper Helsingin Sanomat announced on Thursday that knitting relieves stress. Well, we all know that already! I just love knitting, it takes my mind away from troubles of the day and lets my mind rest as my hand work to create something lovely.Ensi viikolla on tiedossa toinen yritys palata töihin flunssan jäljiltä sekä verikokeiden tuloksia eläinlääkäristä. Meillä oli Kallen kanssa melkoisen säikäyttävä välikohtaus torstain ja perjantain välisenä yönä mutta kerron siitä lisää sitten, kun olen saanut edes jonkinlaisen diagnoosin. Tässä välissä aion viipyä ihan kaikessa rauhassa minun keltaisessa neulekuplassani. 

Aurinkoa sinun sunnuntaihisi!

Have a sunny and cozy Sunday!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mulla toi sama kerä odotta tuolla lanka laatikossa. Minkä koon puikot sulla on ?

Kivimäen Jenni kirjoitti...

Heippa! Tarkistin ja minulla on kuutosen puikot käytössä. Tulee ihanan muhkeaa! :)

Marianne kirjoitti...

Hauska kuvasarja!

Kivimäen Jenni kirjoitti...

Marianne: eikö vaan olekin! Idean sain Muita ihania -blogin Tiinalta joskus aikoja sitten ja nyt oli sopiva tilaisuus toteuttaa se. :)

Anonyymi kirjoitti...

Ilkka-lehdessä oli joku aika sitten kolumni, jossa kirjoittaja totesi, ettei ole mitään niin kummallista (en muista enää tarkkaa sanaa) kuin neulominen: kierrät lankaa, teet silmukkaa, toistat... työ etenee hitaasti, mutta kun lopulta lukuisten pienen pienten liikkeiden jälkeen olet valmis, sinulla on tunne ettei maailmassa ole mitään tärkeämpää kuin neulomasi sukat :D

mutta stressi meinaa iskeä, kun ei juuri nyt pysty neulomaan!!! ;D

-päivi