keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Olen ollut madonreiässä

 Moi murut!

Tämä huikea kevät on lyönyt Kivimäen sakin ällikällä. On ollut ihania pitkiä viikonloppuja, lämpöä ja aurinkoa, sadetta ja myrskyä. Olen järjestänyt yhdet juhlat, saanut mummoauton taas ajoon, käynyt kylässä ja toisessakin, halinut lainapuppea, virkannut ja neulonut, treenannut ja treenannut lisää. Pitänyt kiirettä. :) Silti ihmettelen, minne nämä viikot oikein hujahtavat!

Hi guys! It's been a busy, yet wonderful spring. :) We've had long weekends, borrow puppy, some parties, driving around with the old Mercedes, knitting and crocheting, and some gym training, too. 

Meillä oli lainapuppen kanssa erittäin aurinkoinen ja lämmin vappu. Käytiin pitkillä lenkeillä, maattiin nurmikolla ja syötiin possunkorvia. Tai siis puppe söi, en minä! :D Mummoauto kaivettiin esiin talviunilta ja sehän kehräsi kuin kissa, kun pääsi taas tien päälle. Vappuletkassa oli satoja vanhoja autoja ja lämmin tunnelma, vaikkakin jäinen tuuli. Vappumunkit olivat kuumia ja sima sihisevän ihanaa. Ah, kultaisia muistoja. :)

We had a great labor day with our borrow puppy. We took long strolls and laid on smooth grass. Granny Merc was taken out in the open and it purred like a kitty when she got back on the road. :) 


Tulevina viikkoina tiedossa on reilusti treenaamista, puutarhahommia, lomareissun suunnittelua ja vanhojen autojen kokoontumisajot! 

Mitä sinun alkukesäsi pitää sisällään? :)

In the coming weeks I will be working my ass out at the gym, doing a lot of gardening, planning our summer vacation and driving around with my granny mobile. What have you got planned? :)

Ei kommentteja: