perjantai 22. toukokuuta 2015

Texas BBQ partyt

Minulle ja ystävälleni on huomaamatta muodostunut tapa järjestää teemajuhlia kaveripiirillemme. Takana ovat sirkussynttärit, charleston-murhamysteeri ja nyt teksasilaiset grillijuhlasynttärit. :) On niin mukavaa suunnitella kutsut, pukukoodi, koristeet, ohjelma ja ruoka teeman mukaisesti! Ja myös vieraat tuntuvat nauttivan olostaan. :) 

Me and my friend have build a habit of throwing theme parties. We have had circus birthday party, a Charleston murder mystery party and now a Texas BBQ birthday party. It is so much fun to plan everything from invitation and dress code to decorations, menu and program according to a theme. And it seems that guests have enjoyed themselves as well. :)Menu (Hot Dog Buffet):

Hot Dog -sämpylöitä ja nakkeja
Perunasalaattia
Cole slaw -salaattia
Punasipulia
Kurkkupikkelssiä
Suolakurkkusiivuja
Juustoraastetta

Sriracha-kastike
Amerikankastike
Ketsuppia
Sinappia

Ranskalaisia
Sipsejä
Vihreää salaattia
Grillipihvejä (porsasta)

Mustikka cup caket
Marjapiirakka

Ruoka oli super herkkua ja ainoastaan vihreää salaattia jäi yli. Jännästi! :D

The food was super delicious and everything was eaten apart from green salad. Remarkable at a BBQ party! :D

Juhlatarvikkeet ostin Juhlahumusta, askartelutarvikkeet Sinellistä. Sain molemmista erinomaista palvelua. Erityisesti täytyy kiittää Sinellin pakkaajaa, joka soitti erikseen ja sanoi vaihtavansa tilaamani kartongin tummemman punaiseen, jotta se sopisi paremmin pompomeja varten tilaamaani silkkipaperiin. :) Se on kuulkaas asiakaspalvelua se! :)

Mainiota viikonloppua kaikille!

Have a great weekend, everyone! 

1 kommentti:

Emilia kirjoitti...

Oi miten ihanan näköiset juhlat! Mukavaa kyllä tuo juhlien suunnittelu ja toteuttaminen, mutta myös ihan vaan osallistuminen :)