maanantai 12. lokakuuta 2015

Reposia taivaan täydeltä

Olin ehkä viisivuotias, kun eräänä pimeänä ja kylmänä talvi-iltana kävelimme isin kanssa kylätietä kioskille. En muista, mitä olimme menossa ostamaan. Ehkä lauantaikarkkeja, ehkä kahvimaitoa. Yllättäen taivaan täyttivät upeat, kirkkaat ja värikkäät revontulet. Hämmästelimme niitä pakkasesta huolimatta pitkän aikaa. 

Olen nähnyt tuon rakkaan lapsuusmuiston jälkeen revontulia muulloinkin mutta mikään ei ole yltänyt viime viikkoisen näytöksen tasolle. Revontulet loimusivat tuntikausia ja noin puoli kahdentoista aikaan koko taivas ratkesi. Reposia laukkasi taivaankannen täydeltä. Aivan kuin olisi ollut valtavan revontulikuplan sisällä. Sen hetken tulen muistamaan ikuisesti. Ja jäi siitä muistoksi myös ensimmäiset revontulikuvat ikinä. :)

Kyllä mää sanoisin, että kannatti nousta sohvalta kullan kainalosta peiton alta, häätää pois kaksi lämmintä kissaa ja laskea teemuki pois käsistä. :) Niitä iltoja saa vaikka joka ilta, tällaista revontulitusta (hehheh) ei ehkä enää koskaan. :)

Mahtavaa uutta viikkoa kaikille!


We were so blessed to see amazing aurora borealis night after night here in Finland last week. I went out one evening and managed to take my first ever photos about the famous Northern lights. :)

Ei kommentteja: