lauantai 10. lokakuuta 2015

Verikuu ja muita kummallisuuksia

Viime aikoina on ollut ilmassa kaikenlaisia valvottavia ilmiöitä. Pikku kissi on jo alkanut nukkua öitä paremmin mutta tilalle on tullut täysikuu, revontulet ja kipeä kissi. En ole mikään avaruussään valokuvaajaekspertti mutta pitihän kuunpimennystä lähteä katsomaan, kun oli niin herkulliset olosuhteet. :) Reposiakin kävin yhtenä yönä hämmästelemässä, niitä kuvia on luvassa myöhemmin. :)

There has been all kinds of phenomenons keeping me up all night long. The little kitty has started to sleep better but then there has been full moon, moon eclipse, aurora borealis and one sick kitty to keep me busy when I'm supposed to be sleeping. Photos of aurora borealis coming up later. :)
Tiivi on reagoinut pikku kissin tuloon hyvin voimakkaasti ja vaikka kuinka olemme vähin erin totuttaneet kaveruksia toisiinsa, sai Tiivi stressattua itselleen kunnon ummetuksen ja syömälakon. Niinpä vietimme viikko sitten lauantaipäivän päivystävällä klinikalla kaiken maailman hoidoissa ja testeissä. Samalla Tiiviltä löydettiin alkava munuaisten vajaatoiminta eli Renal-ruoka, tapaamme jälleen! Onneksi Tiivi alkoi taas syödä lähes normaalisti pari päivää sitten ja saimme jättää lääkityksen ja pakkoruokinnan pois ohjelmasta. Nyt olen jo luottavainen, että säikähdyksellä selvittiin ja saamme pitää pikku Tiivin vielä sylin lämmikkeenä. :)

Tiivi has been stressing out the new kitty so badly that she got herself a hunger strike and severe constipation. Blood test showed a minor kidney hypofunction so Renal food it is! Last two days have been better and she has started to eat on her own. I am so thankful when it now seems that she will be staying with us a bit longer. :)Se on syksy silloin, kun ohjelmassa on paljon neuleita, teekupposia ja kynttilöitä, Kuvassa näkyvän mustan teen ostin Le Mont Saint Michelistä, mistä muistuukin mieleen, että voisi varmaan ihan tosissaan alkaa jo plarata sopivia reissukuvia tänne blogiinkin. :)

Mitä sinun viikonloppusi pitää sisällään? :)

You know it is autumn when days are filled with knitting, warm cups of tea and lots of candles. I bought that black tea in picture from Le Mont Saint Michel. That reminds me that I really should start picking up some of those trip photos here in blog, too. :) What will you be doing this weekend? :)

3 kommenttia:

Emilia kirjoitti...

Oi, teillä näkyi se kuu! Täällä pysyi tiukasti pilvien takana, mutta jouluvalot sentään olivat ilmestyneet katukuvaan :D huhun mukaan revontulia on näkynyt myös hyvin täällä, mut harmillisesti ne ei ihan näin keskustassa näy ja nyt on kehnot ajat irtautua kotoa yöllisille seikkailuille.

Anna kirjoitti...

Vitsi oot ottanu hyvän kuvan punaisesta kuusta. :) Kiva nähdä myös sun ottamia revontulikuvia, ovat varmasti yhtä hienoja kun tuo kuu. Mä en lähtenyt kuvailemaan kumpaakaan vaan pysyttelin kotosalla kiltisti. :D :D

Kivimäen Jenni kirjoitti...

Emilia: pilviä oli aika lailla mutta onneksi raottivat verhoa sen verran, että sain parit kuvat otettua. Joo, teillä on yöseikkailuja tällä hetkellä varmasti ihan tarpeeksi ilman revontulibongailujakin. :D

Anna: Kiitos! :) Olen päättänyt, että yritän aina lähteä, jos on vähänkin sellainen kutina, että jälkikäteen harmittaisi, jos ei olisi lähtenyt. :)