tiistai 11. syyskuuta 2012

Inspiration

Useimmat ovat varmaan huomanneet, että blogini oikeassa laidassa on inspiraatiolista. Lista blogeista, jotka eniten ruokkivat mielikuvitustani ja antavat inspiraatiota omiin kuvauksiin ja kirjoituksiin. Lista on eläväinen ja välillä päivittelen sinne niitä, jotka juuri nyt ovat eniten pinnalla. Ajattelin, että olisi hauskaa nostaa tähän muutama blogi, jotka juuri nyt eniten kutkuttavat minua.

I thought it would be appropriate to list a few blogs that are at the top of my inspiration list at the moment. Please, do go and check them out!

Anniinan blogi Kukkuluuru jatkaa elämän havainnointia ja pohtimista siitä, mihin edellinen, Ranskan vuodesta kertova Abricot! jäi. Herkkiä kuvia ja valloittavia tunnelmia. Rouhea ja rustiikki, elämänmakuinen ote. Nautin!


Cherryn blogi Dear Moments & Me raottaa meille nuoren naisen elämää kameran linssin läpi. Cherry on taitava valokuvaaja ja luvannut jakaa meille aloittelevammille niksejään syksyn aikana. En malttaisi odottaa! Mukana menossa aivan hurmaava länsiylämaanterrieri Vilma.


Valokuvaaja Krista Keltasen blogi on yksi tuoreimpia tuttavuuksiani. Hänen kuvissaan välkehtivät valo, yllättävät kuvakulmat ja ihana tilan tuntu. Hänen kuvansa ovat sellaisia, joiden suuntaan haluaisin itsekin pyrkiä. Tämä blogi antaa mahdollisuuden haaveiluun ja nojatuolimatkailuun.


Rimman blogi Fiilistelijän pilvilinnoja täyttyy prinsessahääunelmista ja remonttiarjesta. Elämissämme on hämmästyttävä määrä yhtymäkohtia ja jäin heti kättelyssä hänen teksteihinsä täysin koukkuun. Rimmalla on positiivinen elämänasenne, joka ulottuu kaikkialle.

Toivottavasti joku näistä ihanista jää teidänkin lukulistallenne. :) Mitkä blogit innostivat sinua viimeksi? Kertokaa vinkkejä!

Kaikki bannerit/kuvat luonnollisesti blogien pitäjien omia. / All photos/banners naturally property of those who write the blogs in question.

3 kommenttia:

Rimma kirjoitti...

Kiitos ihana <3 Mukavaa tiistaita! Täällä painetaan loman jälkeen töitä niska limassa. HUH!

Soile kirjoitti...

Vähän tuntuu että tällä hetkellä suurin inspiraatio tulee Pinterestistä. Sieltä löytyy kaikkea ja niihin kaikkeen linkit. Ja niistä taas edelleen vaikka mitä...

JenniH kirjoitti...

Rimma: Ihanaa on helppo kehua! <3 Tsemppiä työkiireeseen!

Soile: Itse en ole kovin vielä uskaltanut Pinterestiä sorkkia. Se tuntuu olevan juuri tuollainen upottava suo! :)