lauantai 6. lokakuuta 2012

Photo a day October 5: shadows (and some crocheting too!)

 

Sataa kolmatta päivää putkeen. Ulkona on täysin harmaata ja syksyisen pimeää. Varjoja on vain akvaariossa. Menee ruska-aika ihan ohi, ei tuonne kaatosateeseen viitsi mennä kävelylle tai kuvailemaan. Mutristelen kotona, yritän saada jotain sisällä aikaiseksi. Tai sitten voisin vain istua teekupin kanssa akvaarion ääreen ja nauttia hiljaisuudesta, jota täyttää vain kalojen napse ja kissojen tuhina. Hymyilyttää. Se on arjen luksusta.


It is raining for a third day in a row. It is completely dark and depressing outside. The only shadows you can find are the ones in the aquarium. I am sorry that it seems that I miss the wonderful autumn colours completely. Who wants to go out there to take a hike and a couple of photos?? Well, perhaps I can enjoy the silence of fish and sleeping kitties instead.


Seuraava isoäidinneliöpeitto on hyvässä vauhdissa. Suunnitelman mukaan peittoon tulee 64 palaa, tekemättä on enää 20. Mukavaista! Kylki on aina sohvalla istuessa hyvin lämmitetty. Sekin on kalseiden syyskelien pluspuolia!

I've done some crocheting, too! The next granny square blanket is coming together fast (or at least the squares are!). I have already crocheter 44 squares out of 64. Another plus side to these cold autumn weathers is that there is always someone to warm you up. <3

Ihanaa viikonlopun jatkoa kaikille! <3
Have a lovely weekend everyone! <3

Ei kommentteja: