torstai 8. marraskuuta 2012

Blue velvet


Aamuisin on ihanan pimeää. Nukun hyvin ja rauhallisesti. Aamut ovat lempeitä, kissat ovat pehmeitä. Saan tasapainoa joogasta, se on voimaannuttava henkireikä. Yritän päästä kunnon tunnille vähintään kerran viikossa. Silloin ei ole merkitystä, sulaako selluliitti kohisten vai ei. Tärkeintä on hetki, jossa on hyvä olla.

I love the darkness in the morning. I sleep well and tight. Much more calm than during summer when it is sunny all night long. Cats are soft and warm, I wouldn't want to stand up at all. I get my balance from yoga that I try to get a good session at least once a week. It doesn't matter if it burns up my sellulite or not. Most important thing is that it melts my mind.Iltaisin tekee mieli herkutella. Kauniista astioista ruoka ja herkut maistuvat vielä paremmilta. Pentikin Inkivääri-astiasto täydentyi ystävämyynneissä kahvikupeilla ja -lautasilla. Mielestäni nämä kauniit kupit ovat täydellisen muotoiset teen juomiseen! Aivan ehdottomasti uusi suosikkini. :)

(Herkkuna uunissa mantelimassan ja Wiener Nougat -crushin kanssa paistettuja päärynöitä kera siirapin ja Irish Coffee -jäätelön. Nam!)

It is good to get a sweet treat after a long day at the office. Food and desserts are even more delicious when served on nice plates and cups. These new dishes from Finnish Pentik are my most recent purchase. I just love the design and form, they are just perfect for a cup of tea! 

(I baked some pears with a bit of almond paste and nougat chocolate crush. Served with cone syrup and Irish Coffee -ice cream. Yummy!)


Hipsitään kohti viikonloppua! Joko kohta voi viritellä ulkovalot?

Sneaking towards weekend! Is it too early to light up the Christmas lights?

5 kommenttia:

Rimma kirjoitti...

Voi viritellä! Mä olen jo polttanut lyhdyissä kynttilöitä, mutta kohta saa pensas ylleen jotain valoa myös (:

Emilia kirjoitti...

Siis tottakai ulkovalot voi jo virittää! Meillä keskustellaan vielä, että oliko nyt järkevää vasta vähän aikaa sitten (kesäkuussa?) ottaa ne jouluvalot pois ja laitetaanko nyt edes valoja, jos vaikka päästäisiin muuttamaan :)

Mutta aivan mahtavan herkullisen näköisiä päärynöitä, lurps!

JenniH kirjoitti...

Rimma: Lyhdyt ovat myös niin ihania! Olen huomannut, että keräilen näköjään vähän niitäkin. :D Minkä hamsteri itselleen mahtaa?

Emilia: Oijoi, vai muuttopuuhiin? Kiva, jos alkaa löytyä sopivia kohteita! <3

Riikka kirjoitti...

Voi kuinka kauniita kuvia taasen <3

JenniH kirjoitti...

Riikka: Kiitos kauniista sanoistasi. <3 Alkaa olla juuri sopivat ajat tunnelmakuvaukselle. :)