perjantai 30. marraskuuta 2012

Last day of autumnMeressä on jo riitettä. Syksyn viimeisen päivän sää on hyinen, tuuli puhaltaa lähes myrskylukemissa. Syksyn viimeisen päivän arvoinen sää se on. Huomenna on talven ensimmäinen päivä ja yhä vain minä odotan lunta. Silta on löytänyt onnelliset, ja onnelliset ovat löytäneet sillan. Pysähdyn väkisin, vaikka sormet ovat tuulesta aivan jäässä. Rakkauden lukot ovat niin sieviä, ajatus ikuisesta rakkaudesta jättää hymyn huulille pitkäksi aikaa.

On the last day of autumn there is the thinnest layer of crust ice at sea. Weather is whimsical, wind is blowing almost at storm levels. It is the kind of weather that the last day of autumn deserves. Tomorrow it will be winter. I am still waiting for snow to fall. Bridge has found lovers, lovers have found the bridge. I can't help but stop with a smile on my face, despite of the freezing wind. Locks of love are so sweet, it is so nice to think those who have put them there as a symbol of their eternal love.


 
Ystävän kanssa kahvilla pitkästä aikaa. Istumme kuumien kuppien ääressä. Puhumme kodista ja työstä, arjesta ja joulusta, ilosta ja surusta, elämästä ja kuolemasta. Niin paljon mahtuu niin pieneen hetkeen. Kiitos, E, olet niin kallis aarre.

A cup of coffee with a friend. We talk about home and work, casual and christmas, joy and sorrow, life and death. So much can find room in a short moment. Thank you, E, you are such a treasure.


 
Kotona oma kulta ja taas yksi askel eteenpäin kohti häitä. Keinahtelua ja tanssahtelua, hymyjä ja halauksia. En voisi pyytää elämältä mitään enempää, minulla on tässä kaikki mitä tarvitsen. On tärkeää muistaa ne pienet ja isot asiat, joista olla kiitollinen joka päivä.

At home my sweetheart waiting with another step towards our wedding. Small swings, bits of walz, smiles and hugs. I couldn't ask anything more from life, I have everything I need right here. It is important to remember those small and big things to be grateful of. Every day.Ihanaa viikonloppua teille, aartoiset! Muistakaa hymyillä!

Have a lovely weekend, everyone! Remember to keep smiling!

Ei kommentteja: