tiistai 27. marraskuuta 2012

Plum jam rock

 


 

Alle kuukausi jouluun. Ensimmäiset joulutortut on leivottu ja kynttilöitä palaa kiihtyvällä tahdilla. Kissat tuoksuvat mantelille ja suklaalle. Joululahjoista ei ole tietoakaan, mutta ehkä niitä ei tänä vuonna tarvitsisikaan olla kassikaupalla. Messuilla tuollainen pullokori oli täytetty lankakerillä. Mikä ihana ajatus! Kissatkin varmasti tykkäisivät. Hah! Itselle muistiin: opettele valokuvaamaan musta kissa.

Christmas is less than a month away. I have baked my first christmas tarts for this year. Candles are light up daily. Cats smell of almonds and chocolate. I have got no clue about this years christmas presents but perhaps we wouldn't need that many this year. They had a bottle basket like that filled with balls of yarn at the craft fair. Haha, I bet cat's would love that idea! Note to self: learn how to photograph a black cat.

2 kommenttia:

Ninuska kirjoitti...

Ajatella, sieltä se joulu taas tulee vauhdilla. Tuntuu, että juuri pääset fiilistelyn makuun, kun pitää aloittaa jo lahjahössötys. Mutta oikein ihana tunnelma teillä... kissat niin valloittavia. Ja ihanan tuoksuisia, voin vaan kuvitella.
Mukavaa viikkoa sinulle!

JenniH kirjoitti...

Ninuska: Täytyy vain nautiskella näistä päivistä ja luoda juuri sellainen joulu, kuin itselle sopii. :) Mukavaa viikkoa sinullekin!