maanantai 4. maaliskuuta 2013

Hues of green 


Jos pitäisi valita yksi lempiväri, niin kyllä se varmasti minulla olisi vihreä. Rakastan vihreää kaikissa eri sävyissä. Miehen mielestä olenkin yksi pieni menninkäinen, kun varustaudun päästä varpaisiin sammaleenvihreään ennen kaupungille lähtöä. Eipä tiikeri raidoistaan pääse!

Uusi IK oli pitkästä aikaa inspiroiva ja täynnä kaikkea ihanaa. Nyt on selkeästi kevään mukanaan tuoma neulontavillitys päällä ja aion ottaa siitä kaiken irti. Pitäisi varmaan tehdä valmiiksi niitä vanhoja, mutta onko ihan pakko? Pyrkimys neuloa pois vanhoja lankoja tuottaa sekin tuskaa, kun kaupat pursuavat kaikenlaisia uutuusvärejä ja rouhean tuntuisia lankoja. Haaveilen matkasta Tampereelle, että pääsisin Oikeisiin Lankakauppoihin.

Nyt on maanantai ja uusi viikko alkamassa! Tehdään tällä viikolla jotain, joka viime viikolla jäi tekemättä, eikös!

I just love green. It is my color. I could wrap myself into it every day. Newest IK was inspiring and thus I am eagerly waiting to go yarn shopping, even though I am on a yarn diet.

3 kommenttia:

Emilia kirjoitti...

Ei ole pakko tehdä vanhoja pois, jos ei halua. Ja mie ainakin uskon vakaasti, että vielä koittaa päivä jolloin lanka loppuu maailmasta, joten parasta hamstrata aina kun on mahdollista!

Anonyymi kirjoitti...

Niin paljon lankoja, niin paljon ideoita ja niin vähän aikaa ja niin vähän kädessä kuntoa... huoh! No, aloittelin maanantaina pienen pieniä villahousuja... :D

Päivi

JenniH kirjoitti...

Emilia: Oivoi, lankojen maailmanloppu! Se olisikin kamalaa!

Päivi: Selkeästi pitää käden päästä kuntoutukseen, että voi taas neuloa! Oi, pienen pienet villahousut, liian liikkistä. <3