maanantai 6. toukokuuta 2013

Awakening


Vappua on vietetty ja syntymäpäiviä juhlittu. Kevät on yhtä juhlaa! Puutarha alkaa vähitellen herätä ja jokapäiväiset puutarhakierrokset alkavat. Ensimmäisenä nousevat narsissit ja skillat, heti perässä tulevat tulppaanit ja krookukset. Vappuna narsissit olivat vielä aivan pieniä, tänään niissä näkyi jo nuppuja. Kun vain saadaan tarpeeksi lämpöä ja sadetta, on kesä ihan kohta täällä!

Ostin kevään kunniaksi uuden kynsilakan. Sen nimi on Herääminen. Sopii hyvin juuri tähän hetkeen ja mielentilaan. Mieheni sai serkultani syntymäpäivälahjaksi mitä ihaninta kahvia. Sen voimalla on hyvä herätä uuteen aamuun ja jatkaa päivää töihin. Kissat kellivät auringonsäteissä ja ovat sulaa vahaa. Kesän odotus on tänä vuonna erityisen jännittävää. Häihin on tänään jäljellä alle kolme kuukautta.


Labour Day came and went. Bought new nail polish to celebrate spring. It is called Awakening, suits my mood exactly. Garden wakes up step by step, can't wait for blooming to begin. Luckily scillas are already there. Days are nice to start with a big cup of great coffee. Life is good and it is somewhat exiting to wait for summer. Our wedding is less than three months away.

4 kommenttia:

Rimma kirjoitti...

Ihania kuvia!

JenniH kirjoitti...

Rimma: kiitos sinulle, ihana! :)

Emilia kirjoitti...

Kaunista kevään vehreyttä! Ja nuo keksit on muuten ihan parhaita :)

JenniH kirjoitti...

Emilia: ehkä viikonloppuna koittavat sateet tuovat kunnon silmut jo puihinkin. :) Kyllä, bastognet ovat parhaita keksejä. :)