keskiviikko 14. tammikuuta 2015

3 650 päivää

Nuhanenä täällä hei!

Anteeksi tämä kirjoittelun harva tahti. Minuun iski taas aivan yhtäkkiä kamala flunssa ja olen ollut kolme päivää täysin petipotilaana. Tänään on kuitenkin niin tärkeä päivä, että halusin tulla jakamaan ajatuksia teidän kanssanne. Älkää huoliko, nessut ja teemuki ovat valmiina asemissa koko ajan! :)

Mrs. Sneezy here, hello! I am once again in an awful flu but since today is such an important day, I wanted to come by and share it with you guys. :)Tänään on nimittäin minun ja miehen seurustelun 10-vuotispäivä. Olemme rakastaneet myötä- ja vastoinkäymisissä yhteensä 3 650 päivää. Sillä sitähän se on ollut, alusta alkaen, vaikka naimisissa ollaan oltu vasta puolitoista vuotta. Emme kumpikaan ole ehkä kaikkein helpoimpia ihmisiä tietyissä tilanteissa ja kaikissa meissä on omat heikkoutemme. Meissä molemmissa on kuitenkin myös omat vahvuutemme ja ne ihanat piirteet, jotka saavat sydämen läpättämään hieman nopeammin. Niin kuin eilen aamuna, tänä aamuna ja huomenaamuna.

Today is 10th anniversary of our relationship with my hubby. We have loved each other in sickness and in health for 3 650 days. Oh, what days they have been! And still he gets my heart racing each morning.Paljon on tullut reissattua ja paljon ollaan oltu myös kotona. Minä, joka ennen tätä miestä olin käynyt vain Ruotsin laivalla, olen nyt matkustanut kolmella mantereella ja järjestänyt matkoja täysin omatoimisesti ilman matkatoimiston tukea. Olen nähnyt mitä huikeimpia paikkoja ja kokenut monia jännittäviä tilanteita pitäen kädestä miestä, jota rakastan eniten maailmassa. Hän on antanut minulle lisää itsevarmuutta ja rohkeutta luottaa itseeni ja meihin, vaikka meillä ei olisikaan aivan täysin tiedossa, mitä tulee tapahtumaan. Olemme myös ostaneet ja remontoineet oman kodin, joka on meidän ja kissojen pieni pesä, meille juuri sopiva ja täydellinen. 

We have traveled on three continents and had such great times. He has given me so much more courage and self esteem that I couldn't be more grateful.Paljon on otettu jalkakuvia ja vielä enemmän onneksi kuvia naamasta. Pussailukuvia on otettu ainoastaan yksittäisiä, vaikka pussailtu on kyllä sielumme ja ruumiimme kyllyydestä. Tajusin valitessani näitä kuvia, että olen saanut mieheltäni lahjaksi molemmat kamerani. Sen ensimmäisen uskollisen harjoitteluvekottimen ja nykyisen 7D:n, joka on niin ihana, etten ehkä malta siitä koskaan luopua. Mieheni on mahdollistanut minulle tämän rakkaan harrastuksen, josta ehkä joku päivä voisi tulla minulle edes osittainen ammatti. Olen hänelle tästä kaikesta niin kovin kiitollinen.

I just realized when choosing these photos that my hubby has given me both of my cameras. I am so grateful to him that I now have this hobby that hopefully will some day be my profession. Tiedän, etten ole aina ollut reilu. Olen kiukutellut ja sanonut rumasti. On ollut riitoja ja epätoivoakin välillä. Niistä kaikista olen niin pahoillani. Minulla on rinnallani mies, joka on niin ystävällinen ja kiltti kaikille läheisilleen. Hän haluaa aina kaikille pelkkää hyvää. Kunnon vara-aviomies hädässä oleville neitokaisille. :) Pitäisi niinä turhautumisen hetkinä muistaa, että yleensä ne huonot ajatukset lähtevät omasta pahasta olosta, joihin toinen ei ole mitenkään syypää. Mitä enemmän muistaa ajatella positiivisesti ja suhtautua toisiin ihmisiin positiivisesti, sitä enemmän ympärillä on positiivista energiaa. Pitäisi muistaa joka päivä sanoa niitä tärkeitä asioita, kuten kiitos, ole hyvä ja rakastan. 

I know that sometimes I have not been fair. I have been mean and on bad moods. We have fought and for every time I am sorry. I have husband who is so adorable and kind. I should ease my bad temper and remember that almost every bad thought comes from within, not from something the other one has done. Every day should include things like thank you, you're welcome and I love you.Olemme 10 vuoden aikana kokeneet menetyksiä ja surua, menestystä ja onnea. Hän on minun tukeni ja turvani, peruskallio, johon nojaan. En osaisi kuvitella elämääni ilman häntä. Kun vain muistaisin joka päivä tehdä sen selväksi hänelle. Että joka päivä pyrkisin toimimaan niin, että hän olisi mahdollisimman onnellinen. Sillä tavoin minäkin saavutan suurimman mahdollisen onnen. 

Tänään ei ole tiedossa hienoja illallisia tai pikamatkaa Roomaan. Tänään ollaan peiton mutkassa sohvalla ja niistetään urakalla! Juodaan kuppikaupalla teetä, katsotaan ehkä elokuva, joka sijoittuu Roomaan. Mutta ei ole tärkeintä missä olemme, tärkeintä on olla yhdessä. Minä rakastan sinua, A! Tänään ja kaikkina tulevina päivinä!

We have had our losses and fortune. He is my bedrock and I love him with all of my heart. Tonight we will not be flying to Rome but perhaps we can watch a movie located in Rome. :) The most important thing is to be together. 

Ei kommentteja: